Over Youbee

Youbee geeft je inzicht

Een onderzoekstraject bij Youbee helpt jou met het op een rij zetten van zaken die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor kun je goed onderbouwd een keuze maken op het gebied van werk of studie. Youbee geeft je inzicht in jezelf, in je waarden, interesses, kwaliteiten, je niveau en wat je nou eigenlijk het liefste doet. Waar word je gelukkig van?  

Mijn naam is Anneke van de Mortel-Baudewijns. In 2002 ben ik  afgestudeerd in de richting Onderwijspsychologie aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens die studie heb ik mijn eerste stappen gezet in de advisering bij loopbaan- en reïntegratietrajecten en heb ik de bevoegdheid behaald in het afnemen en interpreteren van persoonlijkheidsvragenlijsten en overige psychologische testen.

Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf waarin ik me bezighoud met het bieden van inzicht en advies bij persoonlijke loopbaanvraagstukken en met het begeleiden van scholieren en studenten op het gebied van studiekeuze. Daarnaast voer ik regelmatig opdrachten uit voor bedrijven. 

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om op jonge leeftijd een studierichting te kiezen. Met behulp van een een studiekeuzetraject onafhankelijk van mijn middelbare school, heb ik de juiste richting gevonden waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen.

Belangrijke aspecten die ik dan ook hanteer bij het begeleiden van Youbee onderzoekstrajecten voor zowel  loopbaan- als studiekeuze zijn onafhankelijkheid en objectiviteit. 

De uitdaging voor mij is om inzicht te krijgen in jouw interesses, persoonlijkheid en passie en dit te combineren met realiteit en praktische haalbaarheid. Wil jij weten wat voor invulling bij jou past, of welke studie je leuk vindt en waar je iets mee kan? Dan kan je mij bellen want het leukste van mijn vak is jou hierbij te helpen! 

Voor meer informatie over zo'n persoonlijk traject bel je Youbee of stuur je een mail naar info@youbee.nl

 

 

NIP logo

©Copyright 2019